The words you are searching are inside this book. To get more targeted content, please make full-text search by clicking here.
Discover the best professional documents and content resources in AnyFlip Document Base.
Search
Published by wnafiezah, 2022-05-30 09:32:16

My cinta, My sayang, My world

90 days and still counting

The
adventures of

Syafiq &
Afizah

My sayang

& www.syafiqafham.com
[email protected]

SO HI MY SAYANG! How was your day? So sayang, I have something NEXT
to tell you right now! I want you to close your eyes and oh wait. No
So sampai sekarang pun, I sayang dia sangat sangat. And I hope
need la sayang, if you close your eyes nanti how you nak baca ni dia pun sayang I hehehe. Dah habis you baca kan, now I nak
kan. Ok ok jangan close your eyes. Ok sayang, I nak share one story cakap yang “dia” I maksudkan tu ialah my one and only
Muhammad Syafiq Afham bin Yahya. Syafiq, I love you so
dengan you. This story maybe not menarik macam novel Siti muchhhhh. Thank you for always being my rainbow after the
Rosmizah, but don’t worry sayang I will try my best. So one fine day storm,my painkiller, my comfort place. Sayang I nak mintak
tu kan sayaang. I cuba la untuk explore apa yang ada dekat tinder
kan. And ykw sayang, I jumpa seorang lelaki yang boleh buat I fall maaf if I tak boleh jadi macam apa yang you nak, tapi sayang I
janji I akan berubah untuk you. No more dry text after this hehe.
in love sangat sangat dengan dia . I tak pernah expect pun I akan
sayang dia the way I sayang my family. At first I macam ragu ragu Sayang, if I ada buat salah just tegur me. I selalu tak perasan
dengan dia, yela kan sebab kenal pun online so I tak tahu macam sayang if I ada buat salah. Sayang idk how I boleh sayang you
mana hati budi dia, perangai dia. But day by day, I mula kenal dia gila gila! I hope benda yang jadi time raya haritu, tak berulang. I
and again sayang, dia buat I sayang,cinta and bahagia dengan dia. tak sanggup gila nak gaduh lama lama dengan you. And sayang,
PASTUUUU SAYANGGGG, dia pulak suka kucing, I lagi la jatuhhhh sorry tau kalau time oncall I tertidur ke apa, sebab suara you
tersangat sangat dengan dia. Sayang kan I pernah told you yang I tuu buat I rasa selamat and rasa lena nak tidur. Sayang I doakan
you berjaya and dapat balas balik jasa your parents. Soon to be
tak pernah reply kalau ada lelaki cakap “I love you” dekat I kan our parents hehehe. Ok la sayang, tu je kut. So harini dah cukup
tapi sayang,dengan dia ni, I tak ragu ragu untuk tell him that im f 90 days I kenal you and I nakkkkk sampai bila bila ok !!!!!! Sayang
in love with him. I sayang dia and I harap sangat one day I dapat jangan tinggal I tau, if you ady have someone else, pls do tell me.
jumpa dia. Tapi right now tak boleh,sebab parents I memang strict TAPI I HARAP TAKDE. I hope your name is written next to me
50000 years ago before the sky was introduced to the sea. Loved
gila. Tapiiiii I harap nanti dia warded untuk operate lutut dia, I you yesterday, love you still, always have, always will. Good
boleh teman dia dekat hospital.

night baby. And again, i love you cinta <3


first gambar yang
"dia" sent to me hihi

Me and
my cinta

First time tengok
"dia" pakai baju

melayu

THE END

90 days down and more to go


Click to View FlipBook Version
Previous Book
MP-lilyandleo
Next Book
BUKU PROGRAM SUKAN 2022