The words you are searching are inside this book. To get more targeted content, please make full-text search by clicking here.
Discover the best professional documents and content resources in AnyFlip Document Base.
Search
Published by mixprint.info, 2019-04-24 08:14:58

katalogu i produkteve.cdr

2019

2020


2020

LIBRA ME LIDHJE TË BUTË SHTYPSHKRONJA

LIBRA ME LIDHJE ME PEJ SHTYPSHKRONJA

KATALOGJE SHTYPSHKRONJA

REVISTA ME QEPJE ME TEL SHTYPSHKRONJA

AMBALAZH - KUTIA

AMBALAZH - KUTIA SHTYPSHKRONJA

AMBALAZH - KUTIA SHTYPSHKRONJA

AMBALAZH - KUTIA SHTYPSHKRONJA

AMBALAZH - KUTIA SHTYPSHKRONJA

FLETORE A5 - ME SPIRALE SHTYPSHKRONJA

FORMATI A5LETRA 80 offs.


SHTYPI 1/0KOPERTINA KOLOR


- 600 GSMPLASTIFIKIM


- GLOSS OSE MAT


FAQE 120LIDHJA ME SPIRALE

NOTES - B5 SHTYPSHKRONJA

FORMATI B5LETRA 80 offs.SHTYPI 1/0KOPERTINA KOLOR, LEPENKE 2.2


PLASTIFIKIM GLOSS OSE MATFAQE 192LIDHJA E FORTË ME PEJ

FLETORE A5 NË SET SHTYPSHKRONJA

VIZITKARTA TË THJESHTA SHTYPSHKRONJA

FORMATI STANDARDLETRA 350 gsm KONZ.

VIZITKARTA ME PLASTIFIKIM SHTYPSHKRONJA

FORMATI STANDARDLETRA 350 gsm KONZ.


PLASTIFIKIM- GLOSS ose MAT

VIZITKARTA ME LETËR SPECIALE SHTYPSHKRONJA

FORMATI STANDARDLETRA SPECIALAE- NUK KA MUDNESI PLASTIFIKIMI

FOLDER A4 SHTYPSHKRONJA

FORMATI A4LETRA 350 GSM KONZ.SHTYPI 4/0

MEMORANDUM A4 DHE A5 SHTYPSHKRONJA

FORMATI A4 DHE A5LETRA PËR PRINTERSHTYPI 4/0

A4

BLLOKA A4 - 50 FLETËSH SHTYPSHKRONJA

FORMATI A4LETRA 80 offs.


SHTYPI 4/0FLETË 50


LIDHJA ME LEPAKMBAJTESI KROMOPAK

A5
BLLOKA A5 - 50 FLETËSH SHTYPSHKRONJA

FORMATI A5LETRA 80 offs.


SHTYPI 4/0FLETË 50


LIDHJA ME LEPAKMBAJTESI KROMOPAK

A6
BLLOKA A6 - 50 FLETËSH SHTYPSHKRONJA

FORMATI A6LETRA 80 offs.


SHTYPI 4/0FLETË 50


LIDHJA ME LEPAKMBAJTESI KROMOPAK

NCR - BLLOKA A4 - A5 - A6 SHTYPSHKRONJA


LETRA NCRKOPERTINA KROMOPAK


FLETA 100(1 X 100)(2 X 50)


(3 X 33)


(4 X 25)

SHTYPSHKRONJA

ZARFA DL - ME SHTYP SHTYPSHKRONJA

DL

SHTYPSHKRONJA

ZARFA A5 - ME SHTYP SHTYPSHKRONJA


A5

SHTYPSHKRONJA
ZARFA A4 - ME SHTYP SHTYPSHKRONJA

A4

SHTYPSHKRONJAZARFA A3 - ME SHTYP SHTYPSHKRONJA


A3

SHTYPSHKRONJA
POSTERA A2 DHE A3 A2 A3


A2 FORMATI 60 X 42 CM


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/0A3 FORMATI 30 X 42 CM


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/0

B3

POSTERA B2 DHE B3 B2 SHTYPSHKRONJA


B2 FORMATI 50 X 70 CM


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/0B3 FORMATI 50 X 35 CM


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/0

A5


A6

FLYERA A4 - A5 - A6 SHTYPSHKRONJAA4 FORMATI 21 X 29.7 CM


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/4
A5 FORMATI 14.8 X 21 CM


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/4

A6 FORMATI 10.5 X 14.8 CM


LETRA 130 GSMSHTYPI 4/4

B5

B4
B6

FLYERA B4 - B5 - B6 SHTYPSHKRONJAB4 FORMATI 25 X 35 CM


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/4
B5 FORMATI 17 X 24 CM


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/4

B6 FORMATI 12 X 17 CM


LETRA 130 GSMSHTYPI 4/4

REKLAMA PËR DYER SHTYPSHKRONJA

LETRA 300 GSMSHTYPI 4/4

ETIKETA - VETËNGJITËSE SHTYPSHKRONJAA3 FORMATI 30 X 42 CM


LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0

A4 FORMATI 21 X 29.7 CM

LETRA MUFLONSHTYPI 4/0A5 FORMATI 14.8 X 21 CM


LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0

ETIKETA - VETËNGJITËSE - SHTANC SHTYPSHKRONJAA3 FORMATI 30 X 42 CM


LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0

A4 FORMATI 21 X 29.7 CM

LETRA MUFLONSHTYPI 4/0A5 FORMATI 14.8 X 21 CM


LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0

TORBA PA TOJA SHTYPSHKRONJA


H 15 x V 23 x M 8 cm

TORBA MINI SHTYPSHKRONJA


H 10 x V 17 x M 5.7 cm

TORBA MINI 2 SHTYPSHKRONJA


H 16.5 x V 17 x M 9 cm

TORBA SHORTY SHTYPSHKRONJA


H 36 x V 25.5 x M 8.5 cm

TORBA CUB SHTYPSHKRONJA


H 24 x V 32 x M 9.5 cm

TORBA BOUTIQUE SHTYPSHKRONJA


H 42 x V 37 x M 13 cm

TORBA BEZI SHTYPSHKRONJA

AMBALAZH KAFE SHTYPSHKRONJA

KIMIKA SHTYPSHKRONJA

SHKREPËSA SHTYPSHKRONJA

AROMA PËR VETURA SHTYPSHKRONJA

TABËLL REKLAM PER PIJE SHTYPSHKRONJA

ROLL UP 85 X 200 CM SHTYPSHKRONJA

ROLL UP 100 X 200 CM SHTYPSHKRONJA

POP UP 300 X 400 CM SHTYPSHKRONJA

MAICA TË THJESHTA SHTYPSHKRONJA

SHTYP A4

MAICA ME JAKA SHTYPSHKRONJA

SHTYP A4


Click to View FlipBook Version