The words you are searching are inside this book. To get more targeted content, please make full-text search by clicking here.
Discover the best professional documents and content resources in AnyFlip Document Base.
Search
Published by mixprint.info, 2019-11-27 10:14:10

Backup_of_KATALOGU ME OFERTA.cdr

2019

2020


2020

Sasia Çmimi

100 6.90 €

200 5.30 €


300 4.80 €


400 4.50 €

500 4.20 €


600 3.80 €

700 3.20 €


800 2.80 €

900 2.60 €


1000 2.40 €

2000 1.99 €


Oferta e ëmbël e fundvitit SHTYPSHKRONJA
TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi

100 2.90 €

200 2.20 €


300 1.90 €


400 1.60 €

500 1.40 €


600 1.30 €

700 1.20 €


800 1.10 €

900 1.05 €


1000 0.99 €

2000 0.89 €

KALENDAR TAVOLINE SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI A5


LETRA 80 offs.


SHTYPI 1/0


KOPERTINA KOLOR- 600 GSM
100 2.56 € PLASTIFIKIM

- GLOSS OSE MAT


200 2.00 € FAQE 140LIDHJA ME SPIRALE

300 1.75 €


400 1.47 €

500 1.28 €


600 1.19 €

700 1.09 €


800 1.01 €

900 0.96 €


1000 0.91 €

2000 0.82 €

FLETORE 70 ete - ME SPIRALE SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI A5


LETRA 80 offs.


SHTYPI 1/0


KOPERTINA KOLOR- 600 GSM
100 2.51 € PLASTIFIKIM

- GLOSS OSE MAT


200 1.95 € FAQE 120LIDHJA ME SPIRALE

300 1.70 €


400 1.42 €

500 1.24 €


600 1.14 €

700 1.05 €


800 0.96 €

900 0.91 €


1000 0.86 €

2000 0.77 €

FLETORE 60 ete - ME SPIRALE SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI B5
LETRA 80 offs.


SHTYPI 1/0KOPERTINA KOLOR, LEPENKE 2.2


100 4.00 € PLASTIFIKIM GLOSS OSE MATFAQE 192
200 2.60 € LIDHJA E FORTË ME PEJ


300 2.11 €


400 1.86 €

500 1.71 €


600 1.61 €

700 1.51 €


800 1.41 €

900 1.32 €


1000 1.26 €

2000 1.10 €

NOTES - B5 SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI A4LETRA 80 offs.SHTYPI 4/0FLETË 50


100 1.53 € LIDHJA ME LEPAK

MBAJTESI KROMOPAK


200 1.06 €


300 0.94 € BLLOK - A4


400 0.93 €

500 0.82 €


600 0.77 €

700 0.73 €


800 0.70 €

900 0.67 €


1000 0.65 €

2000 0.53 €

BLLOKA A4 - 50 FLETËSH SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI A5LETRA 80 offs.SHTYPI 4/0FLETË 50


100 1.15 € LIDHJA ME LEPAK

MBAJTESI KROMOPAK


200 0.77 €


300 0.62 € BLLOK - A5


400 0.53 €

500 0.48 €


600 0.47 €

700 0.46 €


800 0.45 €

900 0.43 €


1000 0.41 €

2000 0.32 €

BLLOKA A5 - 50 FLETËSH SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI A6LETRA 80 offs.SHTYPI 4/0FLETË 50


100 1.06 € LIDHJA ME LEPAK

MBAJTESI KROMOPAK


200 0.58 €


300 0.44 €


400 0.38 € BLLOK - A6

500 0.33 €


600 0.31 €

700 0.28 €


800 0.27 €

900 0.25 €


1000 0.24 €

2000 0.21 €

BLLOKA A6 - 50 FLETËSH SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI 8 x 8LETRA 80 offs.

50 3.97 € SHTYPI 4/0

FLETË 500


100 2.49 € AMBALAZHI

KROMOPAK200 1.61 €

300 1.25 €


400 1.07 €


500 0.94 €

600 0.87 €


700 0.81 €

800 0.76 €


900 0.73 €

1000 0.75 €


2000 0.58 €
POST IT ME AMBALAZH SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI 8 x 8LETRA 80 offs.

50 2.78 € SHTYPI 4/0

FLETË 500


100 1.81 € NGJITJA ME LEPAK


200 1.20 €

300 0.94 €


400 0.82 €


500 0.72 €

600 0.66 €


700 0.62 €

800 0.58 €


900 0.56 €

1000 0.58 €


2000 0.44 €
POST IT SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI A4LETRA 350 GSM KONZ.SHTYPI 4/0100 1.41 € PËR SHTYP NË DY ANËPLUS 40 EURO
200 0.80 €


300 0.61 €


400 0.55 €

500 0.50 €


600 0.46 €

700 0.42 €


800 0.39 €

900 0.37 €


1000 0.35 €

2000 0.28 €

FOLLDER A4- me plastikim SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI A4LETRA 350 GSM KONZ.SHTYPI 4/0100 1.24 € PËR SHTYP NË DY ANËPLUS 40 EURO
200 0.72 €


300 0.53 €


400 0.49 €

500 0.44 €


600 0.40 €

700 0.36 €


800 0.33 €

900 0.31 €


1000 0.29 €

2000 0.23 €

FOLLDER A4 - PA - plastikim SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI A4


LETRA PËR PRINTER

10000 218 € SHTYPI 4/0
MEMORANDUM A4 SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI B3

100 1.25 € 1 FLETESH

LETRA 350 GSM KONZ.
SHTYPI 4/0

200 0.76 € NUK KA PLASTIFIKIM

NUK KA LAJSNE


300 0.56 €


400 0.46 €

500 0.40 €


600 0.36 €

700 0.34 €


800 0.31 €


900 0.30 €

1000 0.28 €


2000 0.22 €

5000 0.15 €

KALENDAR B3 - pa plastikim SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI A2 / B2

100 2.01 € 1 FLETESH

LETRA 350 GSM KONZ.
SHTYPI 4/0

200 1.31 € PLASTIFIKIM

2 LAJSNE


300 1.07 €


400 0.95 €

500 0.86 €


600 0.80 €

700 0.76 €


800 0.72 €


900 0.70 €

1000 0.67 €


2000 0.61 €

5000 0.59 €

KALENDAR A2 / B2 SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi FORMATI B3FLETA 7LETRA 170 GSMSHTYPI 4/0


100 3.80 € LIDHJA ME SPIRALE

MBAJTESI KROMOPAK


200 2.66 €


300 2.04 €


400 1.73 €

500 1.53 €


600 1.39 €

700 1.31 €


800 1.25 €

900 1.19 €


1000 1.14 €

2000 1.00 €

KALENDAR 7 FLETESH - B3 SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi

100 5.73 €

200 3.50 €


300 2.59 €


400 2.19 €
2020
500 1.97 €


600 1.80 €

700 1.68 € 2020


800 1.58 €

900 1.51 €


1000 1.45 €

2000 1.33 €

KALENDAR MURI SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

Sasia Çmimi

10 14.20 €

20 8.20 €


50 5.10 €


100 4.57 €

KALENDAR TAVOLINE SHTYPSHKRONJA

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

LETRA NCR


KOPERTINA KROMOPAKFLETA 100(1 X 100)


(2 X 50)(3 X 33)


(4 X 25)
NCR - BLLOKA A4 - A5 - A6 SHTYPSHKRONJA

SASIA SASIA

A4 25 50 100 200


A5 50 100 200 400

A6 100 200 400 800


ÇMIMI ÇMIMI


95 € 165 € 265 € 445 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

A2 FORMATI 60 X 42 CM

LETRA 130 GSMSHTYPI 4/0A3 FORMATI 30 X 42 CM A2 A3

LETRA 130 GSMSHTYPI 4/0


POSTERA A2 DHE A3 SHTYPSHKRONJA


SASIA
A2 125 250 500 1250 2500
A3 250 500 1000 2500 5000


ÇMIMI


72 € 87 € 117 € 167 € 257 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

B2 FORMATI 50 X 70 CM

LETRA 130 GSMSHTYPI 4/0B3 FORMATI 50 X 35 CM B2 B3

LETRA 130 GSMSHTYPI 4/0


POSTERA B2 DHE B3 SHTYPSHKRONJA


SASIA
B2 125 250 500 1250 2500
B3 250 500 1000 2500 5000


ÇMIMI


74 € 90 € 122 € 179 € 280 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

A4 FORMATI 21 X 29.7 CM A5

LETRA 130 GSMSHTYPI 4/4A5 FORMATI 14.8 X 21 CM


LETRA 130 GSMSHTYPI 4/4

A6 FORMATI 10.5 X 14.8 CM


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/4


A6

FLYERA A4 - A5 - A6 SHTYPSHKRONJA

SASIA

A4 500 1000 2000 5000 10.000


A5 1000 2000 4000 10.000 20.000

A6 2000 4000 8000 20.000 40.000


ÇMIMI


72 € 87 € 117 € 167 € 257 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

B4 FORMATI 25 X 35 CM B5

LETRA 130 GSMSHTYPI 4/4B5 FORMATI 17 X 24 CM


LETRA 130 GSMSHTYPI 4/4

B6 FORMATI 12 X 17 CM B4


LETRA 130 GSM


SHTYPI 4/4


B6

FLYERA B4 - B5 - B6 SHTYPSHKRONJA

SASIA

B4 500 1000 2000 5000 10.000


B5 1000 2000 4000 10.000 20.000

B6 2000 4000 8000 20.000 40.000


ÇMIMI


74 € 90 € 122 € 179 € 280 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

LETRA 300 GSM


SHTYPI 4/4REKLAMA PËR DYER SHTYPSHKRONJASASIA


500 1000 2000 5000


ÇMIMI NË EURO

PA PLASTIFIKIM
75 € 92 € 126 € 188 €
ME PLASTIFIKIM 92 € 109 € 159 € 270 €


TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

A3 FORMATI 30 X 42 CM


LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0

A4 FORMATI 21 X 29.7 CM

LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0
A5 FORMATI 14.8 X 21 CM


LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0ETIKETA - VETËNGJITËSE SHTYPSHKRONJA

SASIA


A3 250 500 1000 2500 5000


A4 500 1000 2000 5000 10.000
A5 1000 2000 4000 10.000 20.000ÇMIMI

130 € 160 € 215 € 350 € 595 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

A3 FORMATI 30 X 42 CM


LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0

A4 FORMATI 21 X 29.7 CM

LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0
A5 FORMATI 14.8 X 21 CM


LETRA MUFLON


SHTYPI 4/0ETIKETA - VETËNGJITËSE - SHTANC SHTYPSHKRONJA

SASIA


A3 250 500 1000 2500 5000


A4 500 1000 2000 5000 10.000
A5 1000 2000 4000 10.000 20.000ÇMIMI

156 € 192 € 258 € 420 € 714 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

TORBA LETRE - nje ngjyreshe SHTYPSHKRONJA


SASIA


100 200 300 500 1000 5000
ÇMIMI


1.22 € 0.76 € 0.60 € 0.52 € 0.39 € 0.32 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në
TË GJITHA

H 10 x V 17 x M 5.7 cmTORBA MINI SHTYPSHKRONJA

SASIA


100 200 300 500 1000 5000
ÇMIMI


1.37 € 0.83 € 0.69 € 0.62 € 0.55 € 0.47 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

H 16.5 x V 17 x M 9 cmTORBA MINI 2 SHTYPSHKRONJA

SASIA


100 200 300 500 1000 5000
ÇMIMI


1.42 € 0.87 € 0.74 € 0.86 € 0.59 € 0.51 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

H 36 x V 25.5 x M 8.5 cmTORBA SHORTY SHTYPSHKRONJA

SASIA


100 200 300 500 1000 5000
ÇMIMI


1.52 € 0.96 € 0.82 € 0.94 € 0.67 € 0.58 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

H 24 x V 32 x M 9.5 cmTORBA CUB SHTYPSHKRONJA

SASIA


100 200 300 500 1000 5000
ÇMIMI


1.52 € 0.96 € 0.82 € 0.94 € 0.67 € 0.58 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

H 42 x V 37 x M 13 cmTORBA BOUTIQUE SHTYPSHKRONJA

SASIA


100 200 300 500 1000 5000
ÇMIMI


2.51 € 1.53 € 1.26 € 1.27 € 0.91 € 0.80 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

AMBALAZH KAFE SHTYPSHKRONJA

SASIA1000 2000 5000


ÇMIMI NË EURO
PËR 2 KAFE 140 € 180 € 280 €

ÇMIMI NË EUROPËR 4 KAFE 160 € 215 € 347 €
TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

FORMATI STANDARD


LETRA 350 gsm KONZ.PLASTIFIKIM


- GLOSS ose MATVIZITKARTA ME PLASTIFIKIM SHTYPSHKRONJA


SASIA


500 1000 2000


ÇMIMI NË EURO


70 € 90 € 120 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

FORMATI STANDARDLETRA SPECIALAE- NUK KA MUDNESI PLASTIFIKIMI


VIZITKARTA ME LETËR SPECIALE SHTYPSHKRONJA


SASIA


500 1000 2000


ÇMIMI NË EURO


30 € 50 € 80 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

KIMIKA SHTYPSHKRONJA
NJË ANË DY ANË
MIN. SASIA MIN. SASIA


200 200


ÇMIMI PËR COPË ÇMIMI PËR COPË


0.29 € 0.33 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

SHKREPËSA SHTYPSHKRONJA
NJË ANË DY ANË
MIN. SASIA MIN. SASIA


100 100


ÇMIMI PËR COPË ÇMIMI PËR COPË


0.25 € 0.30 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

AROMA PËR VETURA SHTYPSHKRONJA


MIN. SASIA


1000


ÇMIMI NË EURO


157 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

TABËLL REKLAM PER PIJE SHTYPSHKRONJA


MIN. SASIA


1000


ÇMIMI NË EURO


120 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

ROLL UP 85 X 200 CM SHTYPSHKRONJASASIA COPË


1


ÇMIMI PËR COPË


39.95 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

ROLL UP 100 X 200 CM SHTYPSHKRONJASASIA COPË


1


ÇMIMI PËR COPË


48.50 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

POP UP 300 X 400 CM SHTYPSHKRONJASASIA COPË


1


ÇMIMI PËR COPË


590 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

MAICA TË THJESHTA SHTYPSHKRONJA

SHTYP A4MIN. SASIA


5


ÇMIMI PËR COPË


6.5 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

MAICA ME JAKA SHTYPSHKRONJA

SHTYP A4MIN. SASIA


5


ÇMIMI PËR COPË


8.5 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

CERAD SHTYPSHKRONJA

HALLKAT DUHET TË PAGUHEN EKSTRASASIA M 2


1


ÇMIMI PËR COPË


6.25 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

LETËR B.B. SHTYPSHKRONJA


SASIA M 2


1


ÇMIMI PËR COPË


1.88 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

LETËR C.L. SHTYPSHKRONJA


SASIA M 2


1


ÇMIMI PËR COPË


3.75 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

VETENGJITESE ADHESIVE SHTYPSHKRONJA


SASIA M 2


1


ÇMIMI PËR COPË


6.25 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në

VETENGJITESE ME VRIMA SHTYPSHKRONJA


SASIA M 2


1


ÇMIMI PËR COPË


8.75 €

TË GJITHA ÇMIMET NUK PËRFSHINË DIZAJNIN DHE TVSH-në


Click to View FlipBook Version