The words you are searching are inside this book. To get more targeted content, please make full-text search by clicking here.

Bolck Makelaardij & Taxaties is een familiebedrijf waar de liefde voor het vak makelaar en taxateur wordt gecombineerd met persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Wij zijn een sparringpartner voor jong en oud. Betrouwbare communicatie en betrokkenheid bij een verkoop, aankoop of taxatie opdracht vinden wij erg belangrijk. Bij ons ben je verzekerd van 100% inzet en betrokkenheid.

Discover the best professional documents and content resources in AnyFlip Document Base.
Search
Published by topparken, 2019-06-12 12:12:49

Bolck Makelaar Zevenaar

Bolck Makelaardij & Taxaties is een familiebedrijf waar de liefde voor het vak makelaar en taxateur wordt gecombineerd met persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Wij zijn een sparringpartner voor jong en oud. Betrouwbare communicatie en betrokkenheid bij een verkoop, aankoop of taxatie opdracht vinden wij erg belangrijk. Bij ons ben je verzekerd van 100% inzet en betrokkenheid.

Keywords: Makelaar Zevenaar

11-6-2019 Bolck Makelaar Zevenaar | Makelaardij en Taxaties - Bolck

Wat is mijn huis Home Onze Diensten Aanbod Over Ons Direct bellen op 0316-524128!
waard?

Wat maakt ons uniek
Wie zijn wij?

NVM Makelaar
Funda beoordelingen
Inloggen Mijn NVM
Mijn favorieten

Recent aanbod Welkom bij Bolck Makelaar Zevenaar | Makelaardij & Taxaties

Bolck Makelaar Zevenaar is al bijna 25 jaar jouw makelaar en taxateur in de regio de Liemers en Arnhem tot aan de Achterhoek. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Zevenaar.
Vanuit deze centrale locatie kunnen wij ons focussen op de huizenmarkt ten westen van Zevenaar tot en met Arnhem en ten oosten van Zevenaar tot en met Doetinchem.

Bolck Makelaardij & Taxaties is een familiebedrijf waar de liefde voor het vak makelaar en taxateur wordt gecombineerd met persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Wij zijn een
sparringpartner voor jong en oud. Betrouwbare communicatie en betrokkenheid bij een verkoop, aankoop of taxatie opdracht vinden wij erg belangrijk. Bij ons ben je verzekerd van 100%
inzet en betrokkenheid.
Daarnaast kunnen wij onze dienstverlening aanpassen naar jouw wensen. Wil je juist alles uit handen geven of houd je liever zelf de controle? Alles is mogelijk!

Kijk hier voor meer informatie over onze dienstverlening

Ons kantoor is aangesloten bij NVM dit betekent o.a. dat wij op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen en actualiteiten in en rondom de huizenmarkt. Goede kwaliteit van de
dienstverlening is dus gegarandeerd! Daarnaast zijn wij ook ingeschreven bij VastgoedCert in de categorieën wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Agrarisch & Landelijk Vastgoed en WOZ.
Hierdoor kunnen wij je in ieder vraagstuk van de juiste informatie en adviezen voorzien. Wij zijn een onafhankelijke makelaar in Zevenaar met een groot netwerk rondom Zevenaar. Heb je
vragen over hypotheken en verzekeringen dan kunnen wij jou aan de juiste persoon matchen.

Wij helpen je graag als:

Makelaar
Als makelaar in Zevenaar brengen wij kopers en verkopers in de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort en omstreken bij elkaar. De makelaars gaan vol enthousiasme te werk en
helpen je graag met het realiseren van woongeluk als aankoopmakelaar en/of met het verkopen van uw woning als verkoopmakelaar.

Verkoopmakelaar
Heb je de beslissing genomen om jouw woning te verkopen, maar weet je niet hoe nu verder? Geen probleem, wij helpen je graag! Het gehele proces begint met een kennismaking.
Vervolgens zullen we samen een gepaste strategie bedenken om jouw woning naar wens te verkopen. Vanaf het begin tot het einde adviseren en begeleiden wij jou in het verkoopproces.
Hierbij kun je zelf de keuze maken wat wij doen en wat je zelf wilt doen. Klik hier voor meer informatie over onze rol als verkoopmakelaar in Zevenaar en omstreken.

Aankoopmakelaar
Op zoek naar een woning maar bang dat je verborgen gebreken over het hoofd ziet? Of wil je gewoon graag een sparringpartner bij de aankoop van een nieuwe woning? Onder het motto
twee weten meer dan één helpen wij je graag als aankoopmakelaar. Daarbij zullen wij je begeleiden waar nodig en bieden wij een dienstverlening op maat. Zo kunnen we er samen voor
zorgen dat je jouw droomwoning vindt én krijgt tegen goede voorwaarde. Klik hier voor meer informatie over onze rol als aankoopmakelaar in Zevenaar en omstreken.

Bovenstaande diensten gelden ook voor bedrijfsmatig vastgoed, agrarisch en landelijk vastgoed, huur en verhuur van onroerend goed.

Bent u zelf opzoek naar een koopwoning in Zevenaar en/of omstreken? Kijk dan naar ons aanbod.

Taxateur
Een taxatie van een woning is essentieel bij het nemen van een belangrijke financiële beslissing. Bij Bolck Makelaardij & Taxaties kun je terecht voor alle soorten taxaties. Denk aan taxaties
voor Bijzonder Beheer of gevalideerde taxaties door een Validatie Instituut als NWWI en Taxateurs Unie. Meer informatie vind je bij Taxaties.

Adviseur
Dankzij onze jaren lange kennis en ervaring in het vak en in de omgeving bezitten de makelaars van Bolck veel kennis en kunde. Zo kunnen zij je ook als adviseur helpen bij:

Onteigeningszaken
Agrarische productierechten;
Bezwaarschriften en taxaties wet WOZ;
Rentmeester werkzaamheden in beheer- en pachtzaken.

Wie is Bolck Makelaar Privacy - Voorwaarden

https://www.bolckmakelaardij.nl 1/2


Click to View FlipBook Version