The words you are searching are inside this book. To get more targeted content, please make full-text search by clicking here.
Discover the best professional documents and content resources in AnyFlip Document Base.
Search
Published by info, 2021-03-30 23:24:38

PARK RESIDENCE

PARK RESIDENCE

1

2

3

PERMBAJTJA

2 LOKACIONI
4 INFORMATA
6 EKSTERIER
8 BLLOKU A
10 TIPI 1
12 TIPI 2
14 TIPI 3
16 ENTERIER
18 TIPI 4
20 TIPI 5
22 TIPI 6
24 EKSTERIER
26 BLLOKU B
28 TIPI 1
30 TIPI 2
32 TIPI 3
34 ENTERIER
36 TIPI 4

4

PRISHTINA E RE

Prishtina e Re shtrihet në pjesën lindore të Prishtinës, dhe pretendohet të
bëhet pjesa kryesore, qendra e re e Prishtinës e lidhur me atë të vjetrën.

Ajo ka edhe rrugë të planifikuara, të cilat do të jenë kyqe për
funksionimin e kësaj zone. Një nga ato është “Rruga A” e cila do të lidhë

zonën me Matin 1, me Kalabrinë si dhe me qendrën e qytetit përmes
magjistrales Prishtinë-Shkup.

Në planin strategjik janë parashikuar edhe unaza e brendshme dhe e
jashtme e qytetit. Derisa unaza e jashtme do të jetë rrugë më e shpejtë,
unaza e brendshme do të kthehet në arterien kryesore e cila furnizon të

gjithë Prishtinën e Re. Eshtë planifikuar dhe një linjë tramvaji nëpër
boshtin urban, me stacion në jug të spitalit. Për shkak të topografisë kemi
të bëjmë me një hapësirë që ofron pamje interesante drejt qytetit. “Park

Residence” është duke u ndërtuar në zonën Qendër të Prishtinës së Re.

5

6

7

8

LOKACIONI

Qasja me qytetin bëhet në mënyrë të lehtë duke bërë residencën
tonë pikë atraktive për banim. Pikat kyqe të qytetit si Spitali,
Fakulteti Teknik, Rruga B, dhe lagjet Mati 1, Ulpiana e Bregu i

Diellit janë shumë afër lokacionit. Park Residence i ka sjellur kësaj
pjese të kryeqytetit një frymë të re si nga ana e arkitekturës së

ndërtesave, infrastrukturë e rekreacion.

Blloku A18 përmban 5 ndërtesa me etazhitet të ndryshëm që
ofrojnë zgjedhje ndryshme të apartamente të ku ju mund të gjeni

banesën që gjithmonë keni ëndërruar.

9

10

18 918R x 165
17 817G x 30
16 7
15 6 1
14 5 2
13 4
12 3
11 2
10 1

4
3

sion 0.0.100.10

BLLOKU 1 - KATI KARAKTERISTIK

E-518 18 9 TIPI 1 11
KATI 817 17 8
16 16 7 TIPI 2 60.56 m²
18R x 16515 15 6 TIPI 3 104.65 m²
17G x 3014 14 5 55.85 m²
13 13 4 93.96 m²
GSPublisherVersion 0.0.100.1012 12 3 108.89 m²
11 11 2 108.89 m²
10 10 1 KATI 8 151.19 m²
151.19 m²
18 5
17
16 9
15 8
14 7
13 6
12 5
11 4
10 3
2
18 1
17
16 6
15
149
138
127
116
105
KATI 9 4 TIPI 4
3
GSPublisherVersion 0.0.100.102 TIPI 5
18R x 1651 TIPI 6
17G x 30 TIPI 7
7
GSPublisherVersion 0.0.100.10
KATI 10
KATI 9

9
8
7
6
5
4
3
2
1
KATI 10
E6

18R x 165
17G x 30

KATI 10
E6

18R x 165
17G x 30
8 TIPI 8

KATI 11

12

BANESE 2 DHOMESHE 60.56 m²

Qendrimi ditor 13
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

18 9 18R x 165
17 8 17G x 30
16 7
15 6
14 5
13 4
12 3
11 2
10 1

F

GSPublisherVersion 0.0.100.10 TIPI 1

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 1

14

BANESE 4 DHOMESHE 104.65 m²

Qendrimi ditor 15
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

18 9 18R x 165
17 8 17G x 30
16 7
15 6
14 5
13 4
12 3
11 2
10 1

F

GSPublisherVersion 0.0.100.10 TIPI 2

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 1

16

BANESE 2 DHOMESHE 55.85 m²

F Qendrimi ditor 17
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

18 9 18R x 165
17 8 17G x 30
16 7
15 6
14 5
13 4
12 3
11 2
10 1

GSPublisherVersion 0.0.100.10 TIPI 3

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 1

18

BANESE 3 DHOMESHE 93.96 m²

Qendrimi ditor 19
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

F

18 9 18R x 165
17 8 17G x 30
16 7
15 6
14 5
13 4
12 3
11 2
10 1

GSPublisherVersion 0.0.100.10 TIPI 4

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 1

20

Frymo lirshëm, përqafo të gjelbërtën në
Park Residence

Gjelbërimi është pika fillestare mbi të cilën është konceptuar kjo
hapësirë, madje duke kaluar përtej kushteve urbane.

Jo rastësisht edhe i gjithë kompleksi ka marrë emrin “Park Resi-
dence”. 50 ari gjelbërim që ti të frymosh lirshëm dhe të bëhesh
një me të gjelbërtën. Ky gjelbërim lidhet natyrshëm me shtigjet e
ecjes, pedonales dhe urës si pikë dalluese dhe pjesë e veçantë e

“Park Residence”.

E gjithë zgjidhja arkitektonike mes blloqeve është planifikuar për
të pasur afërsi të gjitha objektet e “Park Residence”, duke bërë
që kufinjtë mes blloqeve dhe hapësirave të zhduken natyrshëm.

21

22

BANESE 4 DHOMESHE/PENTHOUSE 108.89 m²

Qendrimi ditor GSPublisherVersion 0.0.100.10 23
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

F E-5
KATI 8
18 9 18R x 165
17 8 17G x 30
16 7
15 6
14 5
13 4
12 3
11 2
10 1

E-5
KATI 8

TIPI 5

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 1

24

BANESE 4 DHOMESHE/PENTHOUSE 108.89 m²

Qendrimi ditor GSPublisherVersion 0.0.100.10 25
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

F E-5 18 9 18R x 165
KATI 8 17 8 17G x 30
16 7
15 6
14 5
13 4
12 3
11 2
10 1

KATI 9

TIPI 6

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 1

26

BANESE 5 DHOMESHE / PENTHOUSE 151.19 m²

Qendrimi ditor GSPublisherVersion 0.0.100.10 27
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

18R x 16518 9
17G x 30 17 8
16 7
KATI 10 15 6
14 5
E6 13 4
12 3
11 2
10 1

KATI 10
E6

TIPI 7

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 1

28

BANESE 5 DHOMESHE / PENTHOUSE 151.19 m²

Qendrimi ditor GSPublisherVersion 0.0.100.10 29
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

KATI 10 18 9
17 8
18R x 165167
17G x 30156
14 5
E6 13 4
12 3
11 2
10 1

KATI 10
E6

TIPI 8

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 1

30

Terrene të hapura sportive, shëtitore me
kalldërm dhe parking me monitorim 24/7

Terren i veqantë me fusha sportive i shtrirë brenda lagjes dhe i
rrethuar me gjelbërim. Mundësi argëtimi dhe socializimi.

Ne kemi menduar për sigurinë tuaj, prandaj praktikë e të gjitha
pjesëve të “Park Residence: është monitorimi i hapësirave
garazhuese 24/7.

Blloqet e kompleksit do të lidhen mes vete me lokale, të cilat
do tëkenë shëtitoren e shtruar me kalldërm. Në këtë mënyrë do
të kesh mundësinë të përjetosh shpirtin e Prishtinës së vjetër në

Prishtinën e re.
Përgjatë kësaj shëtitoreje do të jenë kafenetë dhe
restorantet, ku mund të takosh miqtë apo të solidarizohesh me

fqinjët e “Park Residence”.

31

32

18R x 165
17G x 30

9
8
7
6
5
4
3
2
1

18
17
16
15
14
13
12
11
10

4 1

3 2

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 2 - KATI KARAKTERISTIK

18R x 165 TIPI 1 33
17G x 30 TIPI 2
TIPI 3 92.58 m²
GSPublisherVersion 0.0.100.10 5 9 18 6 TIPI 4 121.43 m²
89 17 18 TIPI 5 61.38 m²
d5 ph 78 16 17 d6 TIPI 6 93.37 m²
67 15 16 TIPI 7 99.15 m²
18R x 165 56 14 15 KATI 11 121.43 m²
17G x 30 45 13 14 180.45 m²
34 12 13
23 11 12
12 10 11

110

7

d7 ph KATI 12

34

BANESE 3 DHOMESHE 92.58 m²

Qendrimi ditor 35
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

18R x 165
17G x 30

9
8
7
6
5
4
3
2
1

18
17
16
15
14
13
12
11
10

GSPublisherVersion 0.0.100.10 TIPI 1

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 2

36

BANESE 4 DHOMESHE 121.43 m²

Qendrimi ditor 37
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

F 18R x 165
17G x 30
9
8
7
6
5
4
3
2
1

18
17
16
15
14
13
12
11
10

GSPublisherVersion 0.0.100.10 TIPI 2

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 2

38

BANESE 2 DHOMESHE 61.38 m²

Qendrimi ditor 39
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

F

18R x 165
17G x 30

9
8
7
6
5
4
3
2
1

18
17
16
15
14
13
12
11
10

GSPublisherVersion 0.0.100.10 TIPI 3

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 2

40

Gjeje veten në shumëllojshmërinë e banesave

Sepse ne ofrojmë banesa të formave dhe madhësive te ndryshme, secili
nga ne mund të gjejë atë çfarë kërkon.

Banesat fillojnë nga 50 m² deri tek ato luksoze me 350 m². Për ta bërë
edhe më të veqantë përjetimin tënd brenda një banese, mund të

zgjedhësh edhe banesa DUPLEX (shtrirje të banesës në dy kate) ose

edhe në PENTHOUSE.

41

42

BANESE 3 DHOMESHE 93.37 m²

Qendrimi ditor 43
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

F 18R x 165
17G x 30
9
8
7
6
5
4
3
2
1

18
17
16
15
14
13
12
11
10

GSPublisherVersion 0.0.100.10 TIPI 4

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 2

44

BANESE 4 DHOMESHE/PENTHOUSE 99.15 m²

Qendrimi ditor 45
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

18R x 165
17G x 30

9
8
7
6
5
4
3
2
1

18
17
16
15
14
13
12
11
10

F GSPublisherVersion 0.0.100.10 d5 ph
d6
d5 ph
TIPI 5

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 2

46

BANESE 4 DHOMESHE/PENTHOUSE 121.43 m²

Qendrimi ditor 47
Dhoma e gjumit
Koridori 100.30 m²
Depo 118.00 m²
Banjo 116.60 m²
Ballkoni 107.60 m²
WC 69.30 m²
100.00 m²
74.20 m²

F 18R x 165
17G x 30
9
8
7
6
5
4
3
2
1

18
17
16
15
14
13
12
11
10

GSPublisherVersion 0.0.100.10 d5 ph
d6

TIPI 6

d6

GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 2

48

BANESE 6 DHOMESHE/PENTHOUSE 180.45 m²

49

Qendrimi ditor 100.30 m² d
Dhoma e gjumit 118.00 m²
Koridori 116.60 m²
Depo 107.60 m²
Banjo 69.30 m²
Ballkoni 100.00 m²
WC 74.20 m²

F 18R x 16518
9 17G x 3017
8 16
7 TIPI 7 d7ph 15
6 14
5 13
4 12
3 11
2 10
1

GSPublisherVersion 0.0.100.10

d7 ph GSPublisherVersion 0.0.100.10

BLLOKU 2

50

Restorantet - ngrohësi në ambientin ku
ushqehesh

Në mes blloqeve A17 - A18 aty ku është bërë shtrirja e
lokaleve, në mes tyre do të ketë dhe restorante. Jeta jote në këtë

kohëmoderne, thjeshtësohet dhe lehtësohet brenda një
ambienti. Mund të ushqehesh, duke përjetuar të gjelbërtën,
arkitkturën moderne si dhe vjetërsinë e ngrohtësinë e kalldërmit.

SPA Center - qetësi dhe dritë

Qendër rekreacioni nëmes të lagjes e shtrirë në 1.000m². Pishina
të brendshme funksionale përgjatë tërë vitit. Në kohë të berës
qendra hapet duke lënë të përjetohet hapësira e gjelbërt.
Fitness dhe rekreacion, shëndetshëm me dritën natyrale që
depërton në të gjitha anët. Gjelbërimi, rekreacioni, dielli si
komponente të pranishme në këtë lagje, tregojnë që ne kemi
menduar për jetën dhe shëndetin.


Click to View FlipBook Version
Previous Book
Folio Tingkatan 4 Bab 8 Bahan Buatan Dalam Industri
Next Book
รายงานปรัชญาการศึกษา หมู่ที่5 พร้อมส่ง