The words you are searching are inside this book. To get more targeted content, please make full-text search by clicking here.
Discover the best professional documents and content resources in AnyFlip Document Base.
Search
Published by tim, 2017-11-20 08:53:54

GIZMO gifts

GIZMO, voor een sterk merk!
Je hebt nood aan relatiegeschenken of promotiemateriaal dat werkt voor jouw bedrijf? Onmiddellijke impact? Wij bieden je de mogelijkheden om je merk “top of mind” te zetten bij je medewerkers, klanten of prospecten.
Met één vingerknip en doordachte relatiegeschenken zetten we jouw bedrijf of organisatie in de kijker, van kmo, organisatie tot multinational.
Bij Gizmo zit je goed en profiteer je van een persoonlijke en verrassende aanpak.
Gifts, premiums & bags
‘The art of giving’
Gizmo zoekt en vindt de beste ideeën voor jouw relatiegeschenk of gadget met gifts, premiums en bags die perfect passen voor jouw bedrijf. Een standaard product gepersonaliseerd met je eigen logo of volledig op maat gemaakt? Alles kan! We begeleiden je persoonlijk door het hele productieproces. Vraag ons snel naar de mogelijkheden.


Promotextiel
‘When promo meets fashion’
Promotextiel voor jouw bedrijf dat mag gezien worden. Van nauw aansluitende t-shirts en jassen over keukenschorten tot functionele werkkleding, promotextiel is en blijft een winner. Ieder bedrijf dat zijn imago en uitstraling wil opkrikken met toffe en trendy kledij, is bij ons aan het juiste adres.


Drukwerk
‘Design, print, impress’
GIZMO biedt u een totaaloplossing aan voor al uw drukwerk. Van het visitekaartje en de klassieke doorschrijfsets tot een uitgebreide full color catalogus ... folders, flyers, brochures, uitnodigingen, affiches,... en dit alles tegen concurrentiële prijzen. Wij zorgen eveneens voor grafische ondersteuning zodat wij het volledige proces van ontwerp tot levering zelf kunnen opvolgen.


Spandoeken, vlaggen en banners
‘Blow your rivals away’
Met spandoeken, vlaggen en banners trekt u de aandacht. Dit is een truuk uit de duizend. Een grafisch ontwerp schudden we zo uit onze mouwen, je kan rekenen op een lage kostprijs en een snelle levering. We kijken alvast uit naar je ideeën, laat je fantasie de vrije loop. We maken er samen met jou werk van.


USB & Electronics
‘The power to your brand’
Dit is een gadget dat mensen zeker kunnen gebruiken, het komt altijd van pas! Wij personaliseren de stick met uw logo en/of boodschap en we zetten jouw data of presentatie in het geheugen. Ook onze powerbanks zijn gegarandeerd een plezier om te geven. Wil je de vorm aangepast aan je bedrijf? Perfect mogelijk. Werkt altijd! En je krijgt er nog een mooie verpakking bij ook.


GIZMO, tot uw dienst!
Gizmo-service, dat moet je ervaren! We benaderen jouw vraag of jouw project persoonlijk en direct. In samenspraak met jou regelen we alle zaken voor jouw project, van het begin tot het einde. We denken en doen met jou mee. Uw project is dan ook in goede handen. Reken op een relatiegeschenk of gadget dat indruk maakt en jouw zorgen zijn de onze: een persoonlijke aanpak, service, snelheid en tal van extra diensten zoals stockage, webshop of dispatch die passen in onze totaalaanpak. Bij ons kom je op de eerste plaats.


Corporate webshop
Wij ontwikkelen voor jou een corporate webshop.
Een handige tool zodat al je vestigingen snel en gemakkelijk
het nodige promotiemateriaal kunnen bestellen, aangepast aan hun noden en behoeften. Maandelijks zorgen wij voor een gedetailleerde rapportage van alle afgenomen artikelen.
Handig toch?


‘Let us spice up your brand’
More than gifts? ...
“Gizmo is onze voorkeursleverancier als het over gadgets en giveaways gaat. Zeker door hun enorm uitgebreide assortiment en scherpe prijzen, maar vooral omdat ze meedenken naar de beste oplossingen en producten.
Het feit dat ze steeds mooie gepersonaliseerde productvisuals afleveren maakt het helemaal af.
Bert Boelaers (Digital & Printmarketing - Würth Belux)
“Gizmo is al jaren een vertrouwde partner voor relatiegeschenken of goodies waarmee wij onze klanten verwennen. Waarom? Gizmo denkt mee met ons, maakt uiterst snel een simulatie van het product met onze branding en respec- teert steeds de vooropgestelde timings.”
Aurelie Meulemans (Marketeer - Mediahuis)


... klanten getuigen
Voor ons voldoet Gizmo aan onze 3 belangrijkste verwachtingen wat betreft een leverancier van gadgets & relatiegeschenken ! Scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Snelle aanlevering van digitaal gepersonaliseerd voorbeeld & bijhorende sample. Zeer ruim aanbod en correcte voorstellen betreffende de gevraagde thema’s BONUS : *****-sterren service Geert Vanlommel (NOVATIO - brandmanager)
GIZMO, ook voor u?
Je wil een relatiegeschenk dat een glimlach tovert op de mond van jouw klanten en prospecten? Meer weten over onze persoonlijke werkwijze?
Contacteer ons telefonisch of via e-mail. Ons team helpt jou graag verder.
03 651 64 03 - [email protected]


GIZMO Gifts & more
Oude Baan 137
2930 Brasschaat
03 651 64 03 - [email protected]
www.gizmogifts.be


Click to View FlipBook Version
Previous Book
Edición 91
Next Book
Online_Prestige Homes Magazine_ Autumn 2017